Holms Golfkrog

Hallands län

Information

600505-XXXX är organisationsnummer för bolaget Holms Golfkrog. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Holms Golfkrog är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Halmstad som är den kommunen som Holms Golfkrog finns i.

Holms Golfkrog har varit registrerat sedan 1994-03-03 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Holms Golfkrog så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Holms Golfkrog är och det finns flera bolag i Halmstad som också är .

Firmatecknare för Holms Golfkrog är följande:

Vill ni komma i kontakt med Holms Golfkrog så kan ni göra det på telefon genom 035-38181 eller genom brev på följande adress:

Matservering och cafeteria med kioskförsäljning samt servering av varma och kalla drycker samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Holms Golfkrog och det är Eliasson, Björn Gunnar som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma,