På Håret Helen Lindbärg

Hallands län

Information

601219-XXXX är organisationsnummer för bolaget På Håret Helen Lindbärg. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som På Håret Helen Lindbärg är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Halmstad som är den kommunen som På Håret Helen Lindbärg finns i.

På Håret Helen Lindbärg har varit registrerat sedan 1992-03-16 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för På Håret Helen Lindbärg så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

På Håret Helen Lindbärg är och det finns flera bolag i Halmstad som också är .

Firmatecknare för På Håret Helen Lindbärg är följande:

Vill ni komma i kontakt med På Håret Helen Lindbärg så kan ni göra det på telefon genom 035-38033 eller genom brev på följande adress:

Frisör.

Det finns olika personer som har en koppling med På Håret Helen Lindbärg och det är Lindbärg, Eva Helen som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma,