ResIdé Bussar & Resor

Hallands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Halmstad och ResIdé Bussar & Resor är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många företag där och ResIdé Bussar & Resor är ett av dem. Statusen för ResIdé Bussar & Resor är att Bolaget är aktivt.

ResIdé Bussar & Resor är ett Enskild firma och skapades 1997-11-14. Det finns flera olika företag i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där företaget finns i jobbar för att företag som ResIdé Bussar & Resor ska trivas.

ResIdé Bussar & Resor är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2009-01-29. I Halmstad så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bedriva beställningstrafik för personbefodran och researrangemang, såväl inom som utom riket, ävensom idka därmed förenlig verksamhet, samt bedriva handel med värdepapper, ädla metaller och ädelstenar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att ResIdé Bussar & Resor är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är ResIdé Bussar & Resor och det finns flera företag som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med ResIdé Bussar & Resor så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 035-105100.

.

De som är på något sätt har med ResIdé Bussar & Resor är Jönsson, Tore Michael som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

ResIdé Bussar & Resor har 620103-XXXX som sitt organisationsnummer.