Thornbergs Musikproduktion

Hallands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Halmstad och Thornbergs Musikproduktion är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Thornbergs Musikproduktion är ett av dem. Statusen för Thornbergs Musikproduktion är att Bolaget är aktivt.

Thornbergs Musikproduktion är ett Enskild firma och skapades 1996-01-17. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Thornbergs Musikproduktion ska trivas.

Thornbergs Musikproduktion är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Halmstad så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Försäljning av eget notmaterial (improvisationsböcker). Musiker- verksamhet, föreläsare, kursledare och improvisationspedagog. Produktion och försäljning av egen musik såsom böcker, kassett och CD.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Thornbergs Musikproduktion är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Thornbergs Musikproduktion och det finns flera verksamheter som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Thornbergs Musikproduktion så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 035-124344.

.

De som är på något sätt har med Thornbergs Musikproduktion är Thornberg, Per Gunnar som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Thornbergs Musikproduktion har 620219-XXXX som sitt organisationsnummer.