Halmstad Ballong & Luftskepp

Hallands län

Information

Halmstad Ballong & Luftskepp är ett bolag som finns i Halmstad. I Halmstad Ballong & Luftskepp finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lindström, Björn Bengt som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Halmstad Ballong & Luftskepp så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Halmstad Ballong & Luftskepp på telefon 073-6001734.

Ballongflygning, ballonguppvisningar, passagerarflygning med varmluftsballong, försäljning av reklam på varmluftsballonger, reklamflygning, flygplanskonsult, pilotkonsultation, ballong - pilotskola, uthyrning av pilottjänster, flygplan och varmlufts- ballong.

Idag är Halmstad Ballong & Luftskepp av bolagstypen Enskild firma.

Halmstad Ballong & Luftskepp är ett av många bolag som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Halmstad Ballong & Luftskepp innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-12-08 och Halmstad Ballong & Luftskepp är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-12-14.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Halmstad Ballong & Luftskepp så är det följande:

Halmstad Ballong & Luftskepp har 640107-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.