Ibrahim Boutros

Hallands län

Information

640321-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Ibrahim Boutros. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ibrahim Boutros är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Halmstad som är den kommunen som Ibrahim Boutros finns i.

Ibrahim Boutros har varit registrerat sedan 1998-06-09 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ibrahim Boutros så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-01-01.

Ibrahim Boutros är och det finns flera verksamheter i Halmstad som också är .

Firmatecknare för Ibrahim Boutros är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ibrahim Boutros så kan ni göra det på telefon genom 035-102620 eller genom brev på följande adress:

Handel med livsmedel samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ibrahim Boutros och det är Boutros, Alexander som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,