Open One

Hallands län

Information

Open One är ett av många verksamheter som finns i Halmstad. Det är nämligen den kommunen som Open One finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Open One är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2000-10-09.

Open One som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 2000-10-04. Men sedan 2000-10-09 så har Open One varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Open One så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 035-39867.

Halmstad arbetar för att verksamheter som Open One ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Open One. Det finns flera verksamheter i Hallands län.

Tillverkning och försäljning av konst och hantverk, förgyllning, träbildhuggeri, formgivning, konstgalleriverksamhet, alternativ hälsa, personlig utveckling, healing, handel med naturprodukter, utbildning och kursverksamhet, översättning, organisering av resor.

Firmatecknare för Open One är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Open One och det är följande personer, Ziman Karlsson, Aurora som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma, Ederer Karlsson, Roger Clay som är född 1958 och har titeln Prokurist,

Organisationsnummer för Open One är 640413-XXXX.