Dalslunds Gård

Hallands län

Information

640624-XXXX är organisationsnummer för företaget Dalslunds Gård. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Dalslunds Gård är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Halmstad som är den kommunen som Dalslunds Gård finns i.

Dalslunds Gård har varit registrerat sedan 1995-01-14 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Dalslunds Gård så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Dalslunds Gård är och det finns flera bolag i Halmstad som också är .

Firmatecknare för Dalslunds Gård är följande:

Vill ni komma i kontakt med Dalslunds Gård så kan ni göra det på telefon genom 035-44086 eller genom brev på följande adress:

Lantbruk.

Det finns olika personer som har en koppling med Dalslunds Gård och det är Andersson, Per-Georg Mikael som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,