Måleri och Dekor, Krister Johansson

Hallands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Halmstad och Måleri och Dekor, Krister Johansson är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Måleri och Dekor, Krister Johansson är ett av dem. Statusen för Måleri och Dekor, Krister Johansson är att Bolaget är aktivt.

Måleri och Dekor, Krister Johansson är ett Enskild firma och skapades 1995-07-25. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Måleri och Dekor, Krister Johansson ska trivas.

Måleri och Dekor, Krister Johansson är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Halmstad så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Måleriverksamhet inom byggsektorn.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Måleri och Dekor, Krister Johansson är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är Måleri och Dekor, Krister Johansson och det finns flera verksamheter som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Måleri och Dekor, Krister Johansson så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 035-103895.

.

De som är på något sätt har med Måleri och Dekor, Krister Johansson är Johansson, Leif Krister som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Måleri och Dekor, Krister Johansson har 650216-XXXX som sitt organisationsnummer.