Acamedic

Hallands län

Information

Acamedic hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Halmstad som är den kommunen där Acamedic finns. I Halmstad så finns det många olika Enskild firma och i Hallands län så finns det ännu fler Enskild firma. Acamedic tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Acamedic har haft sedan 1998-01-01. Acamedic har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Acamedic så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Halmstad arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler verksamheter.

Acamedic har idag 650228-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Acamedic

Konsultverksamhet inom hälso- och sjukvård, handel med hälso- och sjukvårdsmateriel samt utbildning och produktutveckling inom området. handel med och produktutveckling av idrottsmateriel. handel och förvaltning av fastigheter och värdepapper.

I Acamedic så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Örjes, Mats Olof som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .