Ekebackens konst & allehanda

Hallands län

Information

Ekebackens konst & allehanda är ett bolag som finns i Halmstad. I Ekebackens konst & allehanda finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lindén, Lena Inger Gunilla som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ekebackens konst & allehanda så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Ekebackens konst & allehanda på telefon .

Gårdsbutik med försäljning, odling, tillverkning, import av hantverk, galleri, kaffeservering, kurs och konsultverksamhet inom kurser, utbildning och workshops inom hantverk och design, företagsprofilering och reklamproduktion samt design nyanläggning av trädgårdar och en allehandaservice för företag, lantbruk och privatpersoner.

Idag är Ekebackens konst & allehanda av bolagstypen Enskild firma.

Ekebackens konst & allehanda är ett av många bolag som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Ekebackens konst & allehanda innehar ej F-skattsedel och Ekebackens konst & allehanda är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ekebackens konst & allehanda så är det följande:

Ekebackens konst & allehanda har 650316-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.