Pearl-an's Corporation

Hallands län

Information

I Halmstad finns det ett Enskild firma som heter Pearl-an's Corporation. Det finns flera verksamheter som liknar Pearl-an's Corporation i Hallands län. Halmstad är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Pearl-an's Corporation är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1999-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Hallands län.

Sedan 1999-03-19 så har Pearl-an's Corporation varit registrerat och sedan 1999-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Pearl-an's Corporation och det finns fler verksamheter som är det i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Pearl-an's Corporation så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Pearl-an's Corporation så kan ni göra det på 035-106133.

Hovslageri, massage, utbildning inom hovslageri. Örtförsäljning till djur. Träning och uppfödning av hästar och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Marsh, Pearl-Angela som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Pearl-an's Corporation har 650922-XXXX som sitt organisationsnummer.