ALO Keramik

Hallands län

Information

660206-XXXX är organisationsnummer för bolaget ALO Keramik. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ALO Keramik är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Halmstad som är den kommunen som ALO Keramik finns i.

ALO Keramik har varit registrerat sedan 1998-08-07 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för ALO Keramik så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

ALO Keramik är och det finns flera bolag i Halmstad som också är .

Firmatecknare för ALO Keramik är följande:

Vill ni komma i kontakt med ALO Keramik så kan ni göra det på telefon genom 035-68234 eller genom brev på följande adress:

Tillverkning och försäljning av keramiska alster. utbildning och kursverksamhet. försäljning av tillbehör för keramiktillverkning samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med ALO Keramik och det är Ottosson, Ann-Louise som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma,