NL Hus & Mark

Hallands län

Information

660321-XXXX är organisationsnummer för företaget NL Hus & Mark. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som NL Hus & Mark är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Halmstad som är den kommunen som NL Hus & Mark finns i.

NL Hus & Mark har varit registrerat sedan 2007-07-05 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-07-30 vill man istället veta hur det står till med momsen för NL Hus & Mark så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-10-18.

NL Hus & Mark är och det finns flera bolag i Halmstad som också är .

Firmatecknare för NL Hus & Mark är följande:

Vill ni komma i kontakt med NL Hus & Mark så kan ni göra det på telefon genom 070-7179070 eller genom brev på följande adress:

Hus- och markexploatering

Det finns olika personer som har en koppling med NL Hus & Mark och det är Liljeroth, Kennet Jan Niklas som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma,