Salong Gabrielle, Anne H Peterson

Hallands län

Information

660405-XXXX är organisationsnummer för bolaget Salong Gabrielle, Anne H Peterson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Salong Gabrielle, Anne H Peterson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Halmstad som är den kommunen som Salong Gabrielle, Anne H Peterson finns i.

Salong Gabrielle, Anne H Peterson har varit registrerat sedan 2002-01-28 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-01-07 vill man istället veta hur det står till med momsen för Salong Gabrielle, Anne H Peterson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-01-07.

Salong Gabrielle, Anne H Peterson är och det finns flera bolag i Halmstad som också är .

Firmatecknare för Salong Gabrielle, Anne H Peterson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Salong Gabrielle, Anne H Peterson så kan ni göra det på telefon genom 035-217683 eller genom brev på följande adress:

Frisörverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Salong Gabrielle, Anne H Peterson och det är Hansson Petersson, Sara Anne M som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma,