GaloMedical

Hallands län

Information

I Halmstad finns det ett Enskild firma som heter GaloMedical. Det finns flera bolag som liknar GaloMedical i Hallands län. Halmstad är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

GaloMedical är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2006-05-04 och det finns flera bolag som är det i Hallands län.

Sedan 2007-08-29 så har GaloMedical varit registrerat och sedan 2006-05-04 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är GaloMedical och det finns fler bolag som är det i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med GaloMedical så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med GaloMedical så kan ni göra det på 035-2651028.

Uthyrning och försäljning av medicintekniska produkter BLT-enheter (Bioptron Light Therapy) Bioptrons ljusterapi enheter klassas som medicintekniska produkter klass IIa (bioteknik). Klass IIa-enheter definieras som icke- invasiva, aktiva produkter (motsvarande varuslag som produkter medicinsk programvara CTG-apparatur, röntgen apparat, magnetresonanstomograf, blodtrycksmätare) enligt direktiv 93 42 EEG CE 0124. Medicinteknisk dokumenterad och patenterad apparatur tillämpas för smärtlindrings inom sjuk primärvården målgrupper reumatologi, ortopedi, kirurgi, idrottsmedicin, sjukgymnastik och rehabilitering för sårläkning och vävnadsreparation.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Galo, Anna som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

GaloMedical har 660506-XXXX som sitt organisationsnummer.