Roddarn Sport Management

Hallands län

Information

Roddarn Sport Management är ett företag som finns i Halmstad. I Roddarn Sport Management finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Lars Tomas Michael som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Roddarn Sport Management så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Roddarn Sport Management på telefon 035-61990.

Företaget skall bedriva utbildnings och föreläsnings verksameht, åtaga sig konsultuppdrag främst med inriktning på idrotts- och ledarskapsutveckling, samt bedriva med detta förenlig verksamhet.

Idag är Roddarn Sport Management av bolagstypen Enskild firma.

Roddarn Sport Management är ett av många företag som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Roddarn Sport Management innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-02-25 och Roddarn Sport Management är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-02-25.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Roddarn Sport Management så är det följande:

Roddarn Sport Management har 670304-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.