camilla h - färg form & funktion

Hallands län

Information

camilla h - färg form & funktion är en verksamhet som finns i Halmstad. I camilla h - färg form & funktion finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hassbjer, Gunnel Camilla som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med camilla h - färg form & funktion så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå camilla h - färg form & funktion på telefon 070-6100169.

Konsult inom inredningsbranchen. Viss försäljning kan komma att förekomma inom samma branch

Idag är camilla h - färg form & funktion av bolagstypen Enskild firma.

camilla h - färg form & funktion är ett av många verksamheter som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

camilla h - färg form & funktion innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-06-14 och camilla h - färg form & funktion är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-06-14.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för camilla h - färg form & funktion så är det följande:

camilla h - färg form & funktion har 670317-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Hallands län.