Nissadalens Resurs Utveckling

Hallands län

Information

Nissadalens Resurs Utveckling är ett av många företag som finns i Halmstad. Det är nämligen den kommunen som Nissadalens Resurs Utveckling finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Nissadalens Resurs Utveckling är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2000-11-06.

Nissadalens Resurs Utveckling som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 2000-10-06. Men sedan 2000-11-06 så har Nissadalens Resurs Utveckling varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Nissadalens Resurs Utveckling så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0345-21196.

Halmstad arbetar för att företag som Nissadalens Resurs Utveckling ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Nissadalens Resurs Utveckling. Det finns flera företag i Hallands län.

Arbetsuppgifter rörande psyko-socialt och pedagogiskt område, och där inom rymmande uppgifter, samt handel av material inom verksamhetsområdet.

Firmatecknare för Nissadalens Resurs Utveckling är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Nissadalens Resurs Utveckling och det är följande personer, Nilsson, Anders Mikael som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Nissadalens Resurs Utveckling är 670418-XXXX.