R Andersson Byggservice

Hallands län

Information

670525-XXXX är organisationsnummer för företaget R Andersson Byggservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som R Andersson Byggservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Halmstad som är den kommunen som R Andersson Byggservice finns i.

R Andersson Byggservice har varit registrerat sedan 2005-02-22 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-03-17 vill man istället veta hur det står till med momsen för R Andersson Byggservice så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-03-17.

R Andersson Byggservice är och det finns flera bolag i Halmstad som också är .

Firmatecknare för R Andersson Byggservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med R Andersson Byggservice så kan ni göra det på telefon genom 070-8261818 eller genom brev på följande adress:

Byggnadsarbeten inkl. handel med byggnadsvaror.

Det finns olika personer som har en koppling med R Andersson Byggservice och det är Andersson, Ulf Ronny som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma,