ARN- Trädgård och Anläggningsarbete

Hallands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Halmstad och ARN- Trädgård och Anläggningsarbete är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många bolag där och ARN- Trädgård och Anläggningsarbete är ett av dem. Statusen för ARN- Trädgård och Anläggningsarbete är att Bolaget är aktivt.

ARN- Trädgård och Anläggningsarbete är ett Enskild firma och skapades 2007-06-11. Det finns flera olika bolag i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där bolaget finns i jobbar för att bolag som ARN- Trädgård och Anläggningsarbete ska trivas.

ARN- Trädgård och Anläggningsarbete är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-06-14. I Halmstad så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Trädgårds och anläggningsarbeten.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att ARN- Trädgård och Anläggningsarbete är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-07-30.

Idag är ARN- Trädgård och Anläggningsarbete och det finns flera bolag som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med ARN- Trädgård och Anläggningsarbete så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6683230.

.

De som är på något sätt har med ARN- Trädgård och Anläggningsarbete är Arnqvist, Lars Börje Tommy som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

ARN- Trädgård och Anläggningsarbete har 670722-XXXX som sitt organisationsnummer.