Sportfiskeguide, Kristian Söderström

Hallands län

Information

Sportfiskeguide, Kristian Söderström är ett företag som finns i Halmstad. I Sportfiskeguide, Kristian Söderström finns det lite olika personer som är förknippade och det är Söderström, Per Jerker Kristian som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Sportfiskeguide, Kristian Söderström så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Sportfiskeguide, Kristian Söderström på telefon 035-46367.

Guida turister och företagsgrupper vid olika sorters fisketurer i Halland och kurser i flugfiske.

Idag är Sportfiskeguide, Kristian Söderström av bolagstypen Enskild firma.

Sportfiskeguide, Kristian Söderström är ett av många företag som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Sportfiskeguide, Kristian Söderström innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och Sportfiskeguide, Kristian Söderström är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Sportfiskeguide, Kristian Söderström så är det följande:

Sportfiskeguide, Kristian Söderström har 671129-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.