John M P's Hantverk

Hallands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Halmstad och John M P's Hantverk är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många bolag där och John M P's Hantverk är ett av dem. Statusen för John M P's Hantverk är att Bolaget är aktivt.

John M P's Hantverk är ett Enskild firma och skapades 1999-05-08. Det finns flera olika bolag i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där bolaget finns i jobbar för att bolag som John M P's Hantverk ska trivas.

John M P's Hantverk är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Halmstad så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Byggarbeten inom stål och plåt samt legoarbeten (smide).

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att John M P's Hantverk är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är John M P's Hantverk och det finns flera bolag som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med John M P's Hantverk så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 035-187854.

.

De som är på något sätt har med John M P's Hantverk är Persson, John Martin som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

John M P's Hantverk har 680213-XXXX som sitt organisationsnummer.