EMCE Produkter o Konsult

Hallands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Halmstad och EMCE Produkter o Konsult är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många företag där och EMCE Produkter o Konsult är ett av dem. Statusen för EMCE Produkter o Konsult är att Bolaget är aktivt.

EMCE Produkter o Konsult är ett Enskild firma och skapades 1991-11-26. Det finns flera olika företag i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där företaget finns i jobbar för att företag som EMCE Produkter o Konsult ska trivas.

I Halmstad så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet vid etablering av företag i Sverige och utom- lands. Reklam och försäljning av fritidsartiklar samt kristall- produkter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att EMCE Produkter o Konsult är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är EMCE Produkter o Konsult och det finns flera företag som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med EMCE Produkter o Konsult så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med EMCE Produkter o Konsult är Carlsson, Boris Carl-Anders Michael som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

EMCE Produkter o Konsult har 681005-XXXX som sitt organisationsnummer.