MJÖRNÅ, MAGNUS

Hallands län

Information

690430-XXXX är organisationsnummer för bolaget MJÖRNÅ, MAGNUS. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MJÖRNÅ, MAGNUS är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Halmstad som är den kommunen som MJÖRNÅ, MAGNUS finns i.

MJÖRNÅ, MAGNUS har varit registrerat sedan 2007-09-28 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-02-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för MJÖRNÅ, MAGNUS så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-09-13.

MJÖRNÅ, MAGNUS är och det finns flera bolag i Halmstad som också är .

Firmatecknare för MJÖRNÅ, MAGNUS är följande:

Vill ni komma i kontakt med MJÖRNÅ, MAGNUS så kan ni göra det på telefon genom 0705-606888 eller genom brev på följande adress:

Det finns olika personer som har en koppling med MJÖRNÅ, MAGNUS och det är Mjörnå, Magnus Tyrone som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma,