BiJako Revision och Redovisning

Hallands län

Information

690512-XXXX är organisationsnummer för företaget BiJako Revision och Redovisning. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som BiJako Revision och Redovisning är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Halmstad som är den kommunen som BiJako Revision och Redovisning finns i.

BiJako Revision och Redovisning har varit registrerat sedan 2002-10-07 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för BiJako Revision och Redovisning så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

BiJako Revision och Redovisning är och det finns flera bolag i Halmstad som också är .

Firmatecknare för BiJako Revision och Redovisning är följande:

Vill ni komma i kontakt med BiJako Revision och Redovisning så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Revision och redovisning.

Det finns olika personer som har en koppling med BiJako Revision och Redovisning och det är Jakobsson, Birgitta Ann-Marie som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma,