Lummelunda Entreprenad i Kvibille

Hallands län

Information

Lummelunda Entreprenad i Kvibille hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Halmstad som är den kommunen där Lummelunda Entreprenad i Kvibille finns. I Halmstad så finns det många olika Enskild firma och i Hallands län så finns det ännu fler Enskild firma. Lummelunda Entreprenad i Kvibille tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Lummelunda Entreprenad i Kvibille har haft sedan 1999-01-01. Lummelunda Entreprenad i Kvibille har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Lummelunda Entreprenad i Kvibille så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-8328108.

Halmstad arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler verksamheter.

Lummelunda Entreprenad i Kvibille har idag 691120-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Lummelunda Entreprenad i Kvibille

Körning med schakt- och grävmaskiner.

I Lummelunda Entreprenad i Kvibille så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Carlsson, Ulf Göran som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma, .