Katarina Wickströms hästmassage

Hallands län

Information

700822-XXXX är organisationsnummer för bolaget Katarina Wickströms hästmassage. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Katarina Wickströms hästmassage är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Halmstad som är den kommunen som Katarina Wickströms hästmassage finns i.

Katarina Wickströms hästmassage har varit registrerat sedan 1997-04-10 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Katarina Wickströms hästmassage så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Katarina Wickströms hästmassage är och det finns flera bolag i Halmstad som också är .

Firmatecknare för Katarina Wickströms hästmassage är följande:

Vill ni komma i kontakt med Katarina Wickströms hästmassage så kan ni göra det på telefon genom 035-38068 eller genom brev på följande adress:

Massage med inriktning på hästar och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Katarina Wickströms hästmassage och det är Wickström, Anna Katarina som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma,