Lindwall data och nätverk i Halmstad

Hallands län

Information

701021-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Lindwall data och nätverk i Halmstad. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lindwall data och nätverk i Halmstad är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Halmstad som är den kommunen som Lindwall data och nätverk i Halmstad finns i.

Lindwall data och nätverk i Halmstad har varit registrerat sedan 2003-05-13 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Lindwall data och nätverk i Halmstad så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Lindwall data och nätverk i Halmstad är och det finns flera verksamheter i Halmstad som också är .

Firmatecknare för Lindwall data och nätverk i Halmstad är följande:

Vill ni komma i kontakt med Lindwall data och nätverk i Halmstad så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Konfiguration av datorhårdvara och nätverk, webbhotell och telefonsupport.

Det finns olika personer som har en koppling med Lindwall data och nätverk i Halmstad och det är Lindwall, Johannes Magnus som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma,