Snickeri Modée Martin

Hallands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Halmstad och Snickeri Modée Martin är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Snickeri Modée Martin är ett av dem. Statusen för Snickeri Modée Martin är att Bolaget är aktivt.

Snickeri Modée Martin är ett Enskild firma och skapades 1999-09-27. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Snickeri Modée Martin ska trivas.

Snickeri Modée Martin är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-05-11. I Halmstad så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Industriell verksamhet såsom tillverkning inom träindustrin med huvudsaklig inriktning på inredningar, möbler och byggnadskomponenter samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Snickeri Modée Martin är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-05-11.

Idag är Snickeri Modée Martin och det finns flera verksamheter som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Snickeri Modée Martin så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 035-165012.

.

De som är på något sätt har med Snickeri Modée Martin är Modée, Stig Martin som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Snickeri Modée Martin har 701112-XXXX som sitt organisationsnummer.