Sweden Rock Transports

Hallands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Halmstad och Sweden Rock Transports är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många företag där och Sweden Rock Transports är ett av dem. Statusen för Sweden Rock Transports är att Bolaget är aktivt.

Sweden Rock Transports är ett Enskild firma och skapades 2001-11-05. Det finns flera olika företag i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där företaget finns i jobbar för att företag som Sweden Rock Transports ska trivas.

Sweden Rock Transports är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-09-03. I Halmstad så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Lastning av sten på pråmar med hjälp av hjullastare. Byggnationer av hamnar och vågbrytare i Tyskland, Litauen och Danmark.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sweden Rock Transports är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-09-03.

Idag är Sweden Rock Transports och det finns flera företag som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Sweden Rock Transports så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 035-59724.

.

De som är på något sätt har med Sweden Rock Transports är Nesser, Göran Thomas som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Sweden Rock Transports har 710628-XXXX som sitt organisationsnummer.