Augustsson Consulting

Hallands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Halmstad och Augustsson Consulting är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Augustsson Consulting är ett av dem. Statusen för Augustsson Consulting är att Bolaget är aktivt.

Augustsson Consulting är ett Enskild firma och skapades 1999-10-06. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Augustsson Consulting ska trivas.

Augustsson Consulting är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Halmstad så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Konsulttjänster avseende expressbud och andra typer av frakter åt företag.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Augustsson Consulting är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Augustsson Consulting och det finns flera verksamheter som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Augustsson Consulting så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 035-34544.

.

De som är på något sätt har med Augustsson Consulting är Augustsson, Jan Erik Andreas som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Augustsson Consulting har 711107-XXXX som sitt organisationsnummer.