Riksbyggens Bostadsrättsförening Halmstadshus nr 8

Hallands län

Information

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus, mot ersättning, till föreningens medlemmar upplåta bostads- lägenheter, och i förekommande fall lokaler, till nyttjande utan begränsning i tiden.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Riksbyggens Bostadsrättsförening Halmstadshus nr 8 vars verksamheterstyp är Bostadsrättsförening.

I Halmstad så är Riksbyggens Bostadsrättsförening Halmstadshus nr 8 en av många verksamheter vars bolagstyp är Bostadsrättsförening och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Halmstad arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Halmstad och i Hallands län. Redan 1977-07-01 så skapades Riksbyggens Bostadsrättsförening Halmstadshus nr 8 och verksamheten är har ej F-skattsedel.

Riksbyggens Bostadsrättsförening Halmstadshus nr 8 är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2002-10-31

716408-0124 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Halmstad.

Just nu är Riksbyggens Bostadsrättsförening Halmstadshus nr 8 och det finns många verksamheter som är i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Riksbyggens Bostadsrättsförening Halmstadshus nr 8 så går det att nå dem via telefon på 035-109115 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Riksbyggens Bostadsrättsförening Halmstadshus nr 8 är Andersson, Ann-Christin Lydia som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Crivall, Linda Cecilia Wiktoria som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekheimer, Patrik Alexander som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Mona Lisbeth som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindholm, Peter Christian som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundqvist, Annelie Gun Monica som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamotGustavsson, Carl Rune som är född 1958 och har titeln Suppleant, Hägglund, Catharina Alexandra Linnéa som är född 1975 och har titeln Suppleant, Larsson, Åsa Anna Carolin som är född 1973 och har titeln SuppleantSöderberg, Lars Emil Lenn som är född 1978 och har titeln Suppleant.