Tyluddens Fritidsby Ekonomisk förening

Hallands län

Information

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att äga mark, för att till medlemmarnas nytta och trevnad fördela tomter för fritidshus och därmed sammanhängande anordningar. Tomt och därmed sammanhängande anordningar disponeras enligt de villkor som beslutats av årsmötet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Tyluddens Fritidsby Ekonomisk förening vars bolagstyp är Ekonomisk förening.

I Halmstad så är Tyluddens Fritidsby Ekonomisk förening ett av många bolag vars bolagstyp är Ekonomisk förening och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Halmstad arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Halmstad och i Hallands län. Redan 1979-05-21 så skapades Tyluddens Fritidsby Ekonomisk förening och bolaget är har ej F-skattsedel.

716408-0256 är organisationsnummret för bolaget som finns i Halmstad.

Just nu är Tyluddens Fritidsby Ekonomisk förening och det finns många bolag som är i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Tyluddens Fritidsby Ekonomisk förening så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Hvied, Irene Margaretha -Kastrup, Per Olof Pontus -Petersson, Hans Rune

Följande personer är på något sätt aktiva inom Tyluddens Fritidsby Ekonomisk förening är Andersson, Pär Jonas som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Hvied, Irene Margaretha som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Allan Kjell-Åke som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Kastrup, Per Olof Pontus som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Lejon, Siv Elisabet som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Petersson, Hans Rune som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamotSvensson, Claes Edvin som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekstrand, Stig Ingvar som är född 1932 och har titeln Suppleant, Lundkvist, Paul Uno Patrik som är född 1966 och har titeln SuppleantWigby, Marie Anne-Charlott som är född 1963 och har titeln Suppleant.