Bostadsrättsföreningen Galgberget

Hallands län

Information

Bostadsrättsföreningen Galgberget hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Halmstad som är den kommunen där Bostadsrättsföreningen Galgberget finns. I Halmstad så finns det många olika Bostadsrättsförening och i Hallands län så finns det ännu fler Bostadsrättsförening. Bostadsrättsföreningen Galgberget tillhör bolagstypen Bostadsrättsförening och bolaget har ej F-skatt. Bostadsrättsföreningen Galgberget har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Bostadsrättsföreningen Galgberget så kan ni göra det genom att skicka er post till Söderlingsv. 2, 302 31, Halmstad men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 035-101632.

Halmstad arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler bolag.

Bostadsrättsföreningen Galgberget har idag 716408-1767 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Bostadsrättsföreningen Galgberget

Föreningen har till ändamål att åt sina medlemmar upplåta bostä- der eller andra lägenheter under nyttjanderätt för obegränsad tid Medlems rätt inom föreningen på grund av sådan upplåtelse kallas bostadsrätt. Medlem som innehar bostadsrätt kallas bostadshavare.

I Bostadsrättsföreningen Galgberget så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Delerud, Dan Ove som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Gert Ove som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosén, Bodil Marie-Louise som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Gunvor Viola som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahlinder, Hans Göran som är född 1939 och har titeln Suppleant, Gustafsson, Niklas Sven Hugo som är född 1980 och har titeln Suppleant.