Riksbyggens Bostadsrättsförening Trönningehus nr 1

Hallands län

Information

Riksbyggens Bostadsrättsförening Trönningehus nr 1 är en verksamhet som finns i Halmstad. I Riksbyggens Bostadsrättsförening Trönningehus nr 1 finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jensen, Eva Lena som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Irja Elisabet som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Seger Zetterlund, Johan Magnus I som är född 1983 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Erik Ludvig som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Vennersten, Per Marcus som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Forsberg, Anette Margareta som är född 1956 och har titeln SuppleantLarsson, Åsa Anna Carolin som är född 1973 och har titeln Suppleant, Lundin, Helen Emma Margareta som är född 1984 och har titeln Suppleant, Persson, Elsa Lena som är född 1959 och har titeln RevisorLarsson, Elin Elisabeth som är född 1986 och har titeln Revisorssuppleant.

Vill man kunna komma i kontakt med Riksbyggens Bostadsrättsförening Trönningehus nr 1 så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Riksbyggens Bostadsrättsförening Trönningehus nr 1 på telefon .

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus, mot ersättning, till föreningens medlemmar upplåta bostads- lägenheter, och i förekommande fall lokaler, till nyttjande utan begränsning i tiden.

Idag är Riksbyggens Bostadsrättsförening Trönningehus nr 1 av bolagstypen Bostadsrättsförening.

Riksbyggens Bostadsrättsförening Trönningehus nr 1 är ett av många verksamheter som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Riksbyggens Bostadsrättsförening Trönningehus nr 1 innehar ej F-skattsedel och Riksbyggens Bostadsrättsförening Trönningehus nr 1 är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Riksbyggens Bostadsrättsförening Trönningehus nr 1 så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Riksbyggens Bostadsrättsförening Trönningehus nr 1 har 716408-2146 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Hallands län.