Riksbyggens Bostadsrättsförening Trönningehus nr 2

Hallands län

Information

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus, mot ersättning, till föreningens medlemmar upplåta bostads- lägenheter, och i förekommande fall lokaler, till nyttjande utan begränsning i tiden.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Riksbyggens Bostadsrättsförening Trönningehus nr 2 vars bolagstyp är Bostadsrättsförening.

I Halmstad så är Riksbyggens Bostadsrättsförening Trönningehus nr 2 ett av många bolag vars bolagstyp är Bostadsrättsförening och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Halmstad arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Halmstad och i Hallands län. Redan 1989-04-06 så skapades Riksbyggens Bostadsrättsförening Trönningehus nr 2 och bolaget är har ej F-skattsedel.

716408-3078 är organisationsnummret för bolaget som finns i Halmstad.

Just nu är Riksbyggens Bostadsrättsförening Trönningehus nr 2 och det finns många bolag som är i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Riksbyggens Bostadsrättsförening Trönningehus nr 2 så går det att nå dem via telefon på 035-109115 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Riksbyggens Bostadsrättsförening Trönningehus nr 2 är Andersson, Gunnel Helena som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Henrik Emanuel som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Leif Krister som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosenborg, Karl Johan som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Vennersten, Per Marcus som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Buhre, Louise Ann-Charlotte som är född 1955 och har titeln SuppleantLarsson, Åsa Anna Carolin som är född 1973 och har titeln Suppleant, Liimann, Eva Susanne som är född 1961 och har titeln Suppleant, .