Bostadsrättsföreningen Trädgårdsstaden

Hallands län

Information

Bostadsrättsföreningen Trädgårdsstaden är en verksamhet som finns i Halmstad. I Bostadsrättsföreningen Trädgårdsstaden finns det lite olika personer som är förknippade och det är Danälven, Christian Rune Bertil som är född 1943 och har titeln Likvidator, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Trädgårdsstaden så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Bostadsrättsföreningen Trädgårdsstaden på telefon .

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att upplåta bostäder och andra lägenheter under nyttjanderätt för obegränsad tid. Medlems rätt inom föreningen på grund av sådan upplåtelse kallas bostadsrätt. Medlem som inne- har bostadsrätt kallas bostadsrättshavare.

Idag är Bostadsrättsföreningen Trädgårdsstaden av bolagstypen Bostadsrättsförening.

Bostadsrättsföreningen Trädgårdsstaden är ett av många verksamheter som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Bostadsrättsföreningen Trädgårdsstaden innehar ej F-skattsedel och Bostadsrättsföreningen Trädgårdsstaden är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bostadsrättsföreningen Trädgårdsstaden så är det följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Bostadsrättsföreningen Trädgårdsstaden har 716408-3482 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Hallands län.