Personalkooperativet Montessoriförskolan Ekbacken,ekonomisk förening

Hallands län

Information

Ekonomisk förening finns det flera av i Halmstad och Personalkooperativet Montessoriförskolan Ekbacken,ekonomisk förening är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Personalkooperativet Montessoriförskolan Ekbacken,ekonomisk förening är ett av dem. Statusen för Personalkooperativet Montessoriförskolan Ekbacken,ekonomisk förening är att Bolaget är aktivt.

Personalkooperativet Montessoriförskolan Ekbacken,ekonomisk förening är ett Ekonomisk förening och skapades 1991-06-05. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Personalkooperativet Montessoriförskolan Ekbacken,ekonomisk förening ska trivas.

I Halmstad så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i Hlmstads kommun driva en heltidsförskola enligt Montessoripedagogikens intentioner.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Personalkooperativet Montessoriförskolan Ekbacken,ekonomisk förening inte är momsregistrerat.

Idag är Personalkooperativet Montessoriförskolan Ekbacken,ekonomisk förening och det finns flera verksamheter som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Personalkooperativet Montessoriförskolan Ekbacken,ekonomisk förening så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 035-34425.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Personalkooperativet Montessoriförskolan Ekbacken,ekonomisk förening är Ellman, Barbro Olofsdotter som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Ellman, Emmie Charlotta som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Kaczmarek, Ewa Elzbieta som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Paul som är född 1954 och har titeln Suppleant, .

Personalkooperativet Montessoriförskolan Ekbacken,ekonomisk förening har 716408-3623 som sitt organisationsnummer.