Riksbyggens Bostadsrättsförening Slottsparken

Hallands län

Information

I Hallands län så finns Riksbyggens Bostadsrättsförening Slottsparken. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Halmstad här finns det många olika Bostadsrättsförening. Riksbyggens Bostadsrättsförening Slottsparken tillhör bolagstypen "Bostadsrättsförening" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Hallands län. Halmstad jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Hallands län gör att bolag trivs där.

Riksbyggens Bostadsrättsförening Slottsparken är ej momsregistretat och har organisationsnummer 716444-9915.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 035-192504.

Riksbyggens Bostadsrättsförening Slottsparken är idag och har varit registrerat för F-skatt sedan 2002-08-22.

I Riksbyggens Bostadsrättsförening Slottsparken så sitter följande personer i styrelsen: , , , , , Torstensson, Stefan som är född 1957 och har titeln Suppleant . Wallentin, Jennie Martina som är född 1971 och har titeln Suppleant , Windahl, Carl Martin Wallentin som är född 1942 och har titeln Suppleant ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus, mot ersättning, till föreningens medlemmar upplåta bostads- lägenheter, och i förekommande fall lokaler, till nyttjande utan begränsning i tiden.