Wetterstrand Golf & Idrottsutveckling

Hallands län

Information

Utbildning inom golf och idrott, webdesign och programmering, handel med golfutrustning och böcker, författande av idrottslitteratur och artiklar, professionellt tävlings- och uppvisningsspel i golf.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Wetterstrand Golf & Idrottsutveckling vars bolagstyp är Enskild firma.

I Halmstad så är Wetterstrand Golf & Idrottsutveckling ett av många bolag vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Halmstad arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Halmstad och i Hallands län. Redan 2002-03-28 så skapades Wetterstrand Golf & Idrottsutveckling och företaget är har F-skattsedel Wetterstrand Golf & Idrottsutveckling har haft det sedan 2002-03-11.

Wetterstrand Golf & Idrottsutveckling är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2002-03-11

720302-XXXX är organisationsnummret för företaget som finns i Halmstad.

Just nu är Wetterstrand Golf & Idrottsutveckling och det finns många företag som är i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Wetterstrand Golf & Idrottsutveckling så går det att nå dem via telefon på 0346-44040 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Wetterstrand Golf & Idrottsutveckling är Wetterstrand, Björn Fredrik som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma, .