SNICKARPAX

Hallands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Halmstad och SNICKARPAX är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många bolag där och SNICKARPAX är ett av dem. Statusen för SNICKARPAX är att Bolaget är aktivt.

SNICKARPAX är ett Enskild firma och skapades 2005-09-07. Det finns flera olika bolag i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där bolaget finns i jobbar för att bolag som SNICKARPAX ska trivas.

SNICKARPAX är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-04-21. I Halmstad så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Byggnadsverksamhet med inriktning på reparation, om och tillbyggnadsarbeten (ROT-jobb). Platsbyggda inredningssnickerier eller montering av prefabricerade snickerier och -eller inredningar. Och uthyrning per timme till annan näringsidkare, inom jämförbar verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att SNICKARPAX är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-04-21.

Idag är SNICKARPAX och det finns flera bolag som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med SNICKARPAX så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 035-48191.

.

De som är på något sätt har med SNICKARPAX är Axheden, Per Robert som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

SNICKARPAX har 720517-XXXX som sitt organisationsnummer.