Kuskens antik och kuriosa

Hallands län

Information

720526-XXXX är organisationsnummer för bolaget Kuskens antik och kuriosa. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kuskens antik och kuriosa är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Halmstad som är den kommunen som Kuskens antik och kuriosa finns i.

Kuskens antik och kuriosa har varit registrerat sedan 2004-09-30 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-09-30 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kuskens antik och kuriosa så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-09-30.

Kuskens antik och kuriosa är och det finns flera bolag i Halmstad som också är .

Firmatecknare för Kuskens antik och kuriosa är följande:

Vill ni komma i kontakt med Kuskens antik och kuriosa så kan ni göra det på telefon genom 070-3571006 eller genom brev på följande adress:

Handel med antikviteter.

Det finns olika personer som har en koppling med Kuskens antik och kuriosa och det är Olsson, Linda Erica som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma,