i.p business

Hallands län

Information

720720-XXXX är organisationsnummer för verksamheten i.p business. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som i.p business är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Halmstad som är den kommunen som i.p business finns i.

i.p business har varit registrerat sedan 1998-02-11 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för i.p business så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

i.p business är och det finns flera verksamheter i Halmstad som också är .

Firmatecknare för i.p business är följande:

Vill ni komma i kontakt med i.p business så kan ni göra det på telefon genom 035-123949 eller genom brev på följande adress:

Tillverkning samt försäljning av smycken. Försäljning av kläder via home-partys. Jordbruksverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med i.p business och det är Iles Proos, Ulrika Margareta som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma,