Glyssbo Måleri

Hallands län

Information

720927-XXXX är organisationsnummer för bolaget Glyssbo Måleri. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Glyssbo Måleri är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Halmstad som är den kommunen som Glyssbo Måleri finns i.

Glyssbo Måleri har varit registrerat sedan 2000-11-30 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-07-19 vill man istället veta hur det står till med momsen för Glyssbo Måleri så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-07-19.

Glyssbo Måleri är och det finns flera bolag i Halmstad som också är .

Firmatecknare för Glyssbo Måleri är följande:

Vill ni komma i kontakt med Glyssbo Måleri så kan ni göra det på telefon genom 070-9458898 eller genom brev på följande adress:

Måleriarbeten, tapetsering, målning ut och invändigt.

Det finns olika personer som har en koppling med Glyssbo Måleri och det är Glyssbo, Carl Tobias som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma,