Cathrine's Cosmetic

Hallands län

Information

730425-XXXX är organisationsnummer för företaget Cathrine's Cosmetic. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Cathrine's Cosmetic är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Halmstad som är den kommunen som Cathrine's Cosmetic finns i.

Cathrine's Cosmetic har varit registrerat sedan 1999-09-07 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-06-28 vill man istället veta hur det står till med momsen för Cathrine's Cosmetic så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-07-30.

Cathrine's Cosmetic är och det finns flera bolag i Halmstad som också är .

Firmatecknare för Cathrine's Cosmetic är följande:

Vill ni komma i kontakt med Cathrine's Cosmetic så kan ni göra det på telefon genom 070-2282285 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom make-up, färg- och stilanalys samt handel med make-up och hudvårdsprodukter.

Det finns olika personer som har en koppling med Cathrine's Cosmetic och det är Sylvan, Maria Cathrine som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma,