Bennet Carlssons Möbel och Tapetserareverkstad Eftr. Mattias Ottosson

Hallands län

Information

Bennet Carlssons Möbel och Tapetserareverkstad Eftr. Mattias Ottosson är en verksamhet som finns i Halmstad. I Bennet Carlssons Möbel och Tapetserareverkstad Eftr. Mattias Ottosson finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ottosson, Hans Otto Mattias som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bennet Carlssons Möbel och Tapetserareverkstad Eftr. Mattias Ottosson så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Bennet Carlssons Möbel och Tapetserareverkstad Eftr. Mattias Ottosson på telefon 035-108416.

Tapetserareverkstad. Renovering och omklädnad av möbler.

Idag är Bennet Carlssons Möbel och Tapetserareverkstad Eftr. Mattias Ottosson av bolagstypen Enskild firma.

Bennet Carlssons Möbel och Tapetserareverkstad Eftr. Mattias Ottosson är ett av många verksamheter som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Bennet Carlssons Möbel och Tapetserareverkstad Eftr. Mattias Ottosson innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-04-03 och Bennet Carlssons Möbel och Tapetserareverkstad Eftr. Mattias Ottosson är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-04-03.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bennet Carlssons Möbel och Tapetserareverkstad Eftr. Mattias Ottosson så är det följande:

Bennet Carlssons Möbel och Tapetserareverkstad Eftr. Mattias Ottosson har 730804-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Hallands län.