Birgerssons Skogstjänst

Hallands län

Information

I Halmstad finns det ett Enskild firma som heter Birgerssons Skogstjänst. Det finns flera bolag som liknar Birgerssons Skogstjänst i Hallands län. Halmstad är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Birgerssons Skogstjänst är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2002-06-21 och det finns flera bolag som är det i Hallands län.

Sedan 2002-01-28 så har Birgerssons Skogstjänst varit registrerat och sedan 2002-06-21 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Birgerssons Skogstjänst och det finns fler bolag som är det i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Birgerssons Skogstjänst så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Birgerssons Skogstjänst så kan ni göra det på 035-134847.

Allmänt förekommande arbetsuppgifter inom skogsbruk, företrädesvis awerkning, plantering, röjning, handel med rotstående skog, samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Birgersson, Johan Patrik som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Birgerssons Skogstjänst har 730919-XXXX som sitt organisationsnummer.