SMP Trotting

Hallands län

Information

731104-XXXX är organisationsnummer för företaget SMP Trotting. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som SMP Trotting är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Halmstad som är den kommunen som SMP Trotting finns i.

SMP Trotting har varit registrerat sedan 1996-06-17 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för SMP Trotting så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

SMP Trotting är och det finns flera bolag i Halmstad som också är .

Firmatecknare för SMP Trotting är följande:

Vill ni komma i kontakt med SMP Trotting så kan ni göra det på telefon genom 035-121480 eller genom brev på följande adress:

Verksam inom travbranschen såsom träning, tävling och handel med hästar.

Det finns olika personer som har en koppling med SMP Trotting och det är Söderlind, Mattias Peter som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma,