Magnus Pehrsson Reklam & Marknadsföring

Hallands län

Information

I Halmstad finns det ett Enskild firma som heter Magnus Pehrsson Reklam & Marknadsföring. Det finns flera verksamheter som liknar Magnus Pehrsson Reklam & Marknadsföring i Hallands län. Halmstad är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Magnus Pehrsson Reklam & Marknadsföring är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1995-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Hallands län.

Sedan 1995-06-21 så har Magnus Pehrsson Reklam & Marknadsföring varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Magnus Pehrsson Reklam & Marknadsföring och det finns fler verksamheter som är det i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Magnus Pehrsson Reklam & Marknadsföring så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Magnus Pehrsson Reklam & Marknadsföring så kan ni göra det på 031-7789200.

Reklam och marknadsföring.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Pehrsson, Tage Magnus som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Magnus Pehrsson Reklam & Marknadsföring har 740307-XXXX som sitt organisationsnummer.